U bent hier

Home » Downloads & Links

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/consultrixbe/www/includes/menu.inc).

BSA is een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van een veilige en legale IT wereld.  Bedrijven die meer informatie willen over de campagnes en over wat BSA voor uw bedrijf kan doen kunnen terecht op hun website.
 
SPAM SQUAD is de belgische portaalsite in de strijd tegen spam.  Hier kan je informatie terugvinden over SPAM, virussen, Phishing, enz.  Ook zeer nuttig zijn de "praktische fiches".
 
Het BIPT is Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie. Het BIPT is het regulerend orgaan van de post- en telecommunicatiesector in Belgie.  Naar IT toe kan u hier vooral nuttige informatie omtrent virussen terug vinden.
 
ISOC Belgium VZW staat voor Internet Society Belgium.  ISOC is een vereniging die vooral streeft naar stabiel, toegankelijk en veilig internet voor iedereen. 
 
eCops is een online meldpunt waar jij als internetgebruiker misdrijven op of via het internet kan melden.  eCops is een initiatief van FCCU.  Er zijn 2 CCU's het FCCU (Federal Computer Crime Units) en RCCU (Regional Computer Crime Unit).
 
DNS.BE is de organisatie die in staat voor het registreren van .be domeinnamen.  Op hun site kan men ook zien of een domeinnaam nog beschikbaar is.
 
eTIC handvest is een deontologische code waarom ICT leveranciers kunnen intekenen. Dit project wordt gestuurd vanuit KMO-IT en het agentschap ondernemen.