U bent hier

Home

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/consultrixbe/www/includes/menu.inc).

Een maatpak zit u als gegoten. Dat wil u voor uw IT infrastructuur toch ook? Een netwerk op maat van uw bedrijf en haar behoeften.
 
U als KMO heeft behoefte aan een IT partner die met u meedenkt. U krijgt van ons goede service, kennis ter zake, ervaring, flexibiliteit en dit tegen realistische tarieven die vooraf gekend zijn.
 
Maten nemen
Geen twee computernetwerken zijn gelijk.  Vooraleer wij u een voorstel doen voor een nieuw netwerk, maken wij een grondige analyse van uw huidige materiaal. Zo kunnen wij nog beter inspelen op wat uw bedrijf nodig heeft.
 
Patroon knippen
Na een persoonlijk gesprek denken wij met u mee op korte en lange termijn. Met uw groei, uw corebusiness en uw behoeften houden wij rekening.
 
Stoffen kiezen
U kiest voor kwaliteit als u uw pak langere tijd wil dragen. En gelijk heeft u!
Ook wij kiezen voor kwaliteit als het er op aankomt. Daarom werkt Consultrix samen met betrouwbare partners zoals Microsoft voor software, HP voor hardware en sophos voor firewalls.
Indien u wenst, verzorgen wij de communicatie tussen u en uw leveranciers van sectorgebonden software.
 
Naaiwerk
Indien u akkoord bent met het voorstel dat wij maken, wordt er begonnen met de implementatie van het netwerk. Bovendien krijgt u hierover een uitgebreide map met o.a.: informatie over hardwaregarantie, status van uw licenties, procedures en opleverdocumentatie. Zo beschikt u ten allen tijde over alle cruciale informatie van uw netwerk.
 
Resultaat
Een netwerk dat u optimaal past. Geen overbodigheden, enkel wat u echt nodig heeft.
 
Onderhoud
Pro-actief optreden kan vele problemen voorkomen. Net omdat uw bedrijf zo uniek is, zijn standaardformules voor het onderhouden van uw netwerk voor ons geen optie. Indien u dit wenst, werken wij graag een voorstel op uw maat uit.
Vanzelfsprekend staan wij ook garant voor een goede service na verkoop!